Instruktør


Midtfyns Shuri-Ryu Karateklub

Instruktører

Sensei Kamilla Knudsen er chefinstruktør og stifter af klubben. Hun er gradueret 1. dan sort bælte i Karate inden for stilarten Okinawan Shuri-Ryu og er herudover gradueret 5. kyu inden for våbensystemet Ryukyu kobujutsu.

 

Sensei Kamilla startede med at træne karate som 11 årig i Vamdrup.Hun holdt en lang pause fra hun var 16 år til hun havde rundet de 30 år, og har herefter trænet i Asia Sport Center i Kolding frem til hun flyttede til Ringe i 2013.

 

Udover erfaringen fra de almindelige karatehold, har hun trænet et mindre lukket karatehold for børn med udviklingsforstyrrelser igennem 2 år med god succes.

 

Sensei Kamilla har licensinstruktøruddannelsen samt dommeruddannet inden for Dansk Karate forbund.


For mig giver karate en blanding af kropslig bevidsthed, styrke og mental overskud til hverdagen med krævende arbejde, familie og almindelige daglige forpligtelser Det er samtidig ret sjovt at træne karate.

 Jesper Hjerrild er 3. kyu - brunt bælte.

Jeg begyndte at træne karate som teenager i den lokale Shuri-Ryu klub i Præstø på Sydsjælland. Senere har jeg også trænet både i Møn Shuri-Ryu Karate og København Shuri-Ryu karate, hvor jeg blev gradueret 3 kyu (brunt bælte). Endvidere fungerede jeg også i en periode som hjælpeinstruktør for både voksen og børneholdene i København.

Jeg har i en periode også trænet Shotokan karate i både København og Vejle. Jeg er også gradueret til brunt bælte i Shotokan karate. Dog har jeg af flere omgange holdt pauser af mange års varighed pga. af uddannelse, familie og arbejde.

For mig giver karatetræningen en god blanding af fysisk træning, kropskoordination og kamptræning, som jeg ikke har fundet i andre sportsgrene.

Iben har ligeledes trænet karate siden klubbens start i 2014. Iben deltager også i stævner og er hjælpetræner på karatekidsholdet.
Midtfyns karate ringe karate selvforsvar karate i ringe kampsport i ringe karateklub


Kamilla Knudsen, 1. dan

Midtfyns Shuri-Ryu Karateklub - Midtfyns Fritidscenter, Søvej 34, 5750 Ringe - info@midtfyns-karate.dk - Tlf. 2485 3927

CVR 35711082