Instruktør


Midtfyns Shuri-Ryu Karateklub

Instruktører

Sensei Kamilla Knudsen er chefinstruktør og stifter af klubben. Hun er gradueret 1. dan sort bælte i Karate inden for stilarten Okinawan Shuri-Ryu og er herudover gradueret 5. kyu inden for våbensystemet Ryukyu kobujutsu.

 

Sensei Kamilla startede med at træne karate som 11 årig i Vamdrup.Hun holdt en lang pause fra hun var 16 år til hun havde rundet de 30 år, og har herefter trænet i Asia Sport Center i Kolding frem til hun flyttede til Ringe i 2013.

 

Udover erfaringen fra de almindelige karatehold, har hun trænet et mindre lukket karatehold for børn med udviklingsforstyrrelser igennem 2 år med god succes.

 

Sensei Kamilla har licensinstruktøruddannelsen samt dommeruddannet inden for Dansk Karate forbund.


 Jesper Hjerrild er 3. kyu - brunt bælte.

Jeg begyndte at træne karate som teenager i den lokale Shuri-Ryu klub i Præstø på Sydsjælland. Senere har jeg også trænet både i Møn Shuri-Ryu Karate og København Shuri-Ryu karate, hvor jeg blev gradueret 3 kyu (brunt bælte). Endvidere fungerede jeg også i en periode som hjælpeinstruktør for både voksen og børneholdene i København.

Jeg har i en periode også trænet Shotokan karate i både København og Vejle. Jeg er også gradueret til brunt bælte i Shotokan karate. Dog har jeg af flere omgange holdt pauser af mange års varighed pga. af uddannelse, familie og arbejde.

For mig giver karatetræningen en god blanding af fysisk træning, kropskoordination og kamptræning, som jeg ikke har fundet i andre sportsgrene.


Lasse er 16 år og har 3. kyu (brunt bælte) og har trænet Karate siden 2014 i Midtfyns Shuri-Ryu Karateklub, og er til daglig træner på nybegynderholdet og fungere som hjælpetræner på de andre hold. Lasse deltager både til stævner, træningslejre og andre sociale aktiviteter i forbindelse med klubbens virke.


N

Nanna er 16 år og har 3. kyu (brunt bælte) og startede med Karate også i 2014 i Midtfyns Shuri-Ryu Karateklub. Nanna er både stævneaktiv og deltager i træningslejre og sociale aktiviteter. Nanna er træner på begynderholdet, og fungere som hjælpetræner på de andre hold.


Midtfyns karate ringe karate selvforsvar karate i ringe kampsport iringe karateklub

Silas er 14 år og har 3. kyu (brunt bælte) og trænet karate i Midtfyns Shuri-Ryu Karateklub siden januar 2015 og fungere som hjælpetræner på alle holdene. Silas deltager ligeledes i stævner, lejre og sociale aktiviteter.


Hanna er 15 år og har 4. kyu (violet bælte)og  har trænet karate i Midtfyns Shuri-Ryu Karateklub siden 2016 og fungere som hjælpetræner på alle holdene. Hanna deltager også i stævner, lejre og sociale aktiviteter.
Mikkel er 12 år og har 4. kyu (violet bælte) og har trænet karate i Midtfyns Shuri-Ryu Karateklub siden 2015, og funger som hjælpetræner på det vidergående hold.

Kamilla Knudsen, 1. dan

Midtfyns Shuri-Ryu Karateklub - Midtfyns Fritidscenter, Søvej 34, 5750 Ringe - info@midtfyns-karate.dk - Tlf. 2485 3927

CVR 35711082