Om klubben


Midtfyns Shuri-Ryu Karateklub

Om Midtfyns Shuri-Ryu Karateklub

I Midtfyns Shuri-Ryu Karateklub er der plads til alle, og vi lægger vægt på et godt socialt fællesskab. Klubben startede op i august 2014 og har 60-70 medlemmer i alle aldre.


Klubben har til huse i eget kampsportslokale Midtfyns Fritidscenter og det er Sensei Kamilla Knudsen som er chefinstruktør og stifter af klubben.


Sensei Kamilla har det sorte bælte (1. dan) og har praktiseret karate og karateinstruktion igennem 12 år og det er Kamilla som vil stå for den daglige karatetræning i klubben.   


Som karateudøver  vil  man kunne forvente at  komme  op til graduering 2 x om året efter samråd med din instruktør. Når man har opnået et vist niveau, kan man begynde at deltage i turneringer. 


Der er et årligt 3 dages sommerlejr for alle børn inden for Shuri-Ryu i Danmark. Herudover er der hvert år sommerlejr i Præstø med nationalgraduering som især henvender sig til de unge og voksne.


Alle er velkomne og de fleste kan få noget ud af karate.

Hvis du er nysgerrig på at finde ud hvad karate er for noget, er du meget velkommen til at kontakte Kamilla hvis du har spørgsmål på tlf: 24 85 39 27


Link til lukket facebook side (for medlemmer og deres forældre)


 


Midtfyns karate ringe karate selvforsvar karate i ringe kampsport i ringe karateklub


Midtfyns Shuri-Ryu Karateklub - Midtfyns Fritidscenter, Søvej 34, 5750 Ringe - info@midtfyns-karate.dk - Tlf. 2485 3927

CVR 35711082