Shuri-Ryu karate


Midtfyns Shuri-Ryu Karateklub

Hvad er Shuri-Ryu Karate?

Udviklingen af Shuri-Ryu Karate er en lang historie som kan dateres helt tilbage til 500 år efter kristi fødsel og frem til i dag, hvor der fortsat bliver sturderet, udviklet og vedligeholdt teknikker inden for angreb og selvforsvar i både Danmark og i det meste af verden.

 

Karate er Japansk og betyder tom hånd, og referere til at forsvare sig selv ved brug af sin krop som redskab og ikke våben. 


Der findes mange forskellige former for Karatestilarter, og for den uøvede kan det være svært at se forskel. Dog er der en del tekniske og historiske forskelle, som næsten kan sammenlignes med dialekter af det samme sprog.


Inden for Shuri-Ryu stilarten bemærker vi os ved blandt andet at have den karakteristiske shurinæve, bemærkelsesværdige lave stillinger, udpræget cirkulære bevægelser og de 12 dyreforme.


Shuri-Ryu Karates Pensum er stort og omfatter mange teknikker og kata, men også anatomi, fysiologi, åndedrætsmetoder og traditionelle våben. Opnåelse af denne træning og viden kommer i takt med års træning og graduering


Midtfyns karate ringe karate selvforsvar karate i ringe kampsport i ringe karateklub


Midtfyns Shuri-Ryu Karateklub - Midtfyns Fritidscenter, Søvej 34, 5750 Ringe - info@midtfyns-karate.dk - Tlf. 2485 3927

CVR 35711082